Välkommen till en ny IT-era.

Office Management, Bluecom och Xite har blivit Avoki.

"You are on mute, Stefan!” 

It-problem på arbetsplatsen leder till stora effektivitetsförluster. Enligt en undersökning som vi på Avoki har gjort tillsammans med Novus förlorar människor i snitt 75 minuter varje vecka på grund av teknikstrul på jobbet. Det blir 2 veckor per år.

Skriv på vårt uppror om du är trött på IT-strul. Om vi får in fler än 5000 namnunderskrifter kommer vår marknadschef Anna Albinsson personligen lämna över denna lista till arbetsmiljöministern Paulina Brandberg. 

Vi är Avoki. 

Våra IT-lösningar tar ditt företag in i framtiden, oavsett om du jobbar på ett kontor, en butik eller en sportarena. Vi levererar säkra, effektiva och hållbara lösningar som kan växa i takt med ditt företag. Idag och imorgon.

Våra erbjudanden

Vi hjälper dig att skapa en säker, effektiv och hållbar IT-miljö med tjänster som driver ditt företag framåt.

Hybrid arbetsplats

Möjligheterna för hur vi kommer att arbeta i framtiden är oändliga. Vi hjälper våra kunder att nå nya nivåer och stödjer gränslös tillväxt och framgång. Vi erbjuder IT-säkerhet, AI, IT-infrastruktur och data och analys.

Läs mer

Säkerhet & Nätverk

Låt inte bristen på säkerhet grusa dina företagsdrömmar. Vi erbjuder säkerhetslösningar för alla typer av företag. Vi har lång erfarenhet av att skydda företag mot intrång och utbilda och höja medvetenheten hos medarbetare.

Läs mer

Cloud & Hosting

Väljer ni att placera företagets utrustning i en av våra serverhallar kan du sova bättre om natten. Vi garanterar säkerheten och skyddar din utrustning mot stöld, brand och andra yttre faktorer. Med Hosting som tjänst undviker ni de stora investeringar som driften av en egen datahall kräver.

Läs mer

Mötesteknik

Med avancerad mötesteknik får ni ett sömlöst integrerat och sammankopplat sätt att arbeta, utan gränser eller begränsningar. Vi erbjuder allt du behöver för mötesrum, digital signage, AV teknik, teamstelefoni.

Läs mer

Innovation & AI

Tycker du också att AI känns luddigt och stort? Inte nu längre. Våra erfarna experter tar fram skräddarsydda lösningar som löser specifika behov i ditt företag. Hör av dig så berättar vi mer!

Läs mer

Rådgivning & Konsulter

Våra erfarna och certifierade experter gör det komplexa enkelt och hjälper dig att ta fram en lösning som levererar affärsnytta på riktigt.

Hållbar IT

Hur mår ditt företag i morgon?

Hållbarhet genomsyrar allt vi gör, från inköpet av din skrivare eller dator till elen den drivs med. Men ett riktigt bra hållbarhetsarbete innefattar även att ta ansvar för hur du och dina medarbetare mår. En hållbar arbetsplats ska vara klimatsmart, utvecklande och ge varje medarbetare förutsättningar att göra sitt jobb så bra som möjligt. 

Kundcase

Våra lösningar hos kund